Dermatologie

Dermatologie

Dermatologie is hét vakgebied dat zich bezighoudt met alle facetten van huid-, haar- en slijmvliesaandoeningen. Wij zijn een snijdend en beschouwend specialisme, met aandacht voor de cosmetische aspecten van huidproblemen. Ons arsenaal is breed; of het nu gaat om precisie operaties voor huidtumoren in het aangezicht, voor goedaardige gezwellen of de behandeling van acne tot de analyse van allergisch eczeem. Soms is een multidisciplinaire aanpak nodig. Binnen Acibadem International Medical Center kan de dermatoloog samen met u en collega’s van andere vakgroepen tot de beste oplossing komen voor uw huidprobleem.

Preventieve huidcontrole

Onze visie op goede dermatologische zorg gaat verder dan alleen een behandeling op maat. Onze zorg betreft ook preventieve huidcontrole bij onze patiënten; te denken valt aan patiënten met een verhoogd risico op (nieuwe) huidkankers of langere termijn controle trajecten voor mensen met chronische huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Bij de afdeling Dermatologie binnen Acibadem betrekken wij u nadrukkelijk bij het inrichten van uw controle traject.

U kunt bij ons onder meer terecht voor de beoordeling en behandeling van:

  • Kwaadaardige huidaandoeningen (zoals carcinomen, melanomen) en moedervlekken;
  • Goedaardig huidgezwellen (zoals cysten, lipomen, abcessen, littekens en wonden);
  • Chronische en acute huidontstekingen (zoals eczeem, psoriasis);
  • Infectieziekten van de huid incl. SOA;
  • Haar- en nagelaandoeningen;
  • Acneïforme dermatosen;
  • Allergologisch problemen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk behandelingen te ondergaan voor flebologie (incl. spataders).

Voor een bezoek aan onze afdeling Dermatologie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult.

Informatiefolders (voor patiënten)

Dermatologie: Kleine chirurgische verrichtingen

Drs. Sagar Bhagwandin

Dermatoloog

49911877101

Dr. Rogier Heide

Dermatoloog

99042801801

Vestigingen
AMSTERDAM

Arlandaweg 100 1043 HP Amsterdam

020-238 8800

VLAARDINGEN

Francijntje de Kadtlaan 44 3136LR Vlaardingen

010-200 4321