Drs. de Man en mevr. Ras

Knievervanging

Drs. de Man en mevr. Ras

“In een ander ziekenhuis duurt het gewoon veel te lang totdat ik geholpen word. Ik ga niet weer 3,5 maand op een operatie wachten en met veel pijn doorlopen.” Mevrouw Ras-Kramer (1956) uit Urk liet in mei 2019 een knieprothese plaatsen bij Acibadem International Medical Center (Acibadem IMC) in Amsterdam. 

Mevrouw Ras-Kramer belde op vrijdagmiddag en kon dinsdagochtend al terecht bij dokter Harald de Man, orthopedisch chirurg van Acibadem IMC. Dokter de Man is ervaren knie- en heupchirurg en recent gestart bij Acibadem IMC, waar hij  focusgericht te werk gaat. Omdat mevrouw Ras-Kramer in Urk woont zijn er meerdere afspraken op dezelfde dag voor haar ingepland. Na het consult met de arts werden er foto’s gemaakt op de afdeling Radiologie en vond de operatiescreening bij een Cardioloog en Anesthesist plaats.

“Doordat een collega van mijn man recent een nieuwe heup liet plaatsen werd ik bekend met Acibadem IMC. De operatie was zo een succes, dat haar man en dochter daarna naar hetzelfde medisch centrum gingen voor een knieprothese. Toevallig komen zij alle drie net als ik uit Urk.” Na zes weken buigt de knie al 125 graden en kan mevrouw Ras-Kramer weer volledig strekken.

Mevrouw Ras-Kramer heeft bewust gekozen om naar Amsterdam af te reizen, quote: “In een ander ziekenhuis duurt het gewoon veel te lang totdat ik geholpen word. Ik ga niet weer 3,5 maand op een operatie wachten en met veel pijn doorlopen.” Na de eerste afspraak vond de operatie binnen drie weken plaats. “Zo snel, dat is gewoon fantastisch.” Over drie maanden is de andere knie aan de beurt, ze kan niet wachten.