FAQ

Hebt u een vraag over onze diensten? Check onze veelgestelde vragen (FAQ). En vooral de antwoorden op die vragen natuurlijk.

Ja, om een behandeling bij ACIBADEM International Medical Center te kunnen starten heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts. Voor de fysiotherapie hebt u geen verwijzing nodig. Een verwijzing van uw huisarts geeft aan dat u onder behandeling zal komen van een medisch specialist, waardoor de behandeling uit de basisverzekering vergoed wordt. Bij uw eerste afspraak dient u de verwijsbrief van uw huisarts mee te nemen. Indien u op de dag van de afspraak niet in het bezit bent van een verwijsbrief kan de afspraak veelal geen doorgang vinden.
Uw zorgverzekering vergoedt 60%-100% van uw behandeling. Wij vergoeden de resterende 40%-0% voor u. U betaalt dus niets extra’s. Met uitzondering van de functionele neuscorrectie. U betaalt alleen een eventueel eigen risico, net als bij alle andere ziekenhuizen. Let er wel op dat u een verwijzing van uw huisarts nodig hebt. De vergoeding van fysiotherapie zijn afhankelijk van uw verzekeringspakket en/of eventuele aanvullende verzekering. Voor meer informatie bekijk: www.acibademimc.com/verzekering/
De rekeningen voor de behandelingen en medicatie worden direct naar de verzekering gestuurd. Wij vragen u om een formulier te ondertekenen voor de declaratie van uw behandeling bij uw zorgverzekeraar. Voor alle verzekeringen geldt dat u alleen een nota van uw eigen risico voor de behandeling en medicatie kan ontvangen. Mits u bij Anderzorg, CZ, Delta Lloyd, ENO, PZP, Menzis, Holland Zorg of Ohra verzekerd bent, in dat geval ontvangt u een nota voor het eigen risico van ons.
Binnen 48 uur kunt u bij ons terecht voor een eerste consult. De operatie kan daarna meestal binnen twee weken plaatsvinden.
ACIBADEM International Medical Center beschikt over eigen operatiekamers in de kliniek te Amsterdam.
Medicatie die binnen de basisverzekering valt wordt vergoed, met uitzondering van uw eigen risico.
U betaalt alleen het verplichte eigen risico (wel betalen). De eigen bijdrage (niet betalen) worden niet in rekening gebracht.
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo