Mevrouw Dogterom

Pijncentrum

Mevrouw Dogterom

“Mevrouw Dogterom (83 jaar), kan weer staan en lopen dankzij pijnbehandeling.”

In 2017 heeft mevrouw Dogterom een behandeling ondergaan om gewrichten in de onderrug wat ‘los’ te maken. Na vier jaar begon de pijn weer.

“Het was zo fijn dat ik door de behandeling ruim vier jaar pijnvrij had rondgelopen, dat ik besloot dit te herhalen. Inmiddels was ik lid geworden van verschillende pagina’s op Facebook, waarbij ik als zoekterm ‘artrose’ gebruik. Hier ontstond toevallig een discussie waarna een deelnemer een video van Acibadem IMC in de groep deelde. Het was een kort item over het wervelkolomcentrum, destijds uitgezonden op RTL4. Ik schreef direct de naam van de kliniek en arts op een papiertje, daarna zocht ik het op via Google. Dit is nu een halfjaar geleden, we zaten toen middenin een coronasituatie, dus ik had verwacht dat het allemaal heel lang zou duren, aldus mevrouw Dogterom.

Nadat mevrouw Dogterom via het contactformulier een bericht had verzonden, kon binnen twee weken een eerste consult bij het Pijncentrum plaatsvinden.

Zij vervolgt haar verhaal: zelf had ik nog nooit van Acibadem IMC gehoord, echter als ze op televisie komen, dan zal het wel goed zitten. Ik belde mijn huisarts op en vroeg een verwijzing te maken. Ik kwam terecht bij dokter Vranken, een uiterst vriendelijke man en een ‘schattige’ toegewijde doktersassistente. Mijn dossier was inmiddels gearriveerd en gezamenlijk besloten wij dat ik de pijnbehandeling direct wilde ondergaan. In het begin heb ik enkele weken pijn gehad, maar daarna verdween de pijn en kon ik eindelijk weer bij het aanrecht rechtop staan. Ook de rollator is nu veel prettiger voor mij in het gebruik, daar waar het eerst telkens aanvoelde alsof mijn zenuwen alsmaar beklemde is dat nu geheel verdwenen. Wat ik belangrijk vind om te melden, is dat ik helemaal geen medicatie slik. Hooguit twee paracetamol per dag, dat is eerder gewoonte dan noodzaak.