Mevrouw Verbij-Korte

Orthopedie - Totale heupprothese

Mevrouw Verbij-Korte

Toen ik last kreeg van mijn heup, stuitte ik op enorme wachtlijsten voor een controleafspraak. Op aanraden van mijn zus ging ik naar dokter Pijnenburg bij Acibadem IMC. Dezelfde week nog had ik een afspraak en binnen 2 dagen kon ik worden geopereerd.

Mijn zus vertelde dat dokter Pijnenburg tegenwoordig vlakbij, in Amsterdam werkzaam is. Toevallig waren kennissen van mij daar ook al geweest en erg tevreden. Zodoende besloot ik contact op te nemen via de website. Al meteen een dag later werd ik teruggebeld om in dezelfde week een afspraak te maken en na alle benodigde onderzoeken kon ik binnen 2 dagen worden geopereerd!

Het was allemaal heel keurig georganiseerd. Iedereen was vriendelijk en professioneel. Dokter Pijnenburg is nu echt mijn favoriete arts, hij is in mijn ogen niet alleen de beste van Nederland, hij doet het gewoon heel goed zonder al te veel woorden. Dat vind ik heel prettig.

De dag van de operatie werd ik heel goed opgevangen door allemaal leuke meiden. Ik kreeg een prachtige kamer, het leek wel een hotel met uitzicht op Haarlemmerweg. Daarna ontving ik een pakketje met de operatiekleding en heerlijk alle privacy om mij voor te bereiden op de operatie. Volgens mij ben ik nóg nooit zo ontspannen een operatie ingegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en voordat ik het wist zat de operatie er alweer op.

Wat een verschrikkelijk lieve mensen op de verpleegafdeling. Ze hebben mij zo goed verzorgd dat ik er iets voor terug wilde doen, maar dat konden ze niet aannemen. Na een nachtje slapen, wat foto’s op de afdeling radiologie, kon ik weer naar huis. De eerste week was het even zwaar, echter daarna kon ik gewoon alles weer.