Neurochirurgie

Neurochirurgie

Binnen de afdeling Neurochirurgie, worden naast de operaties die vermeld zijn onder de afdeling Wervelkolomcentrum nog een aantal andere operaties uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de ingrepen, op termijn wordt dit nog uitgebreid.

Ingrepen die wij doen:

Operaties voor Carpaal Tunnel Syndroom (CTS), Nervus medianus release

Voor een beknelling van een zenuw in de pols met als klacht voornamelijk vervelende tintelingen en een doof gevoel in de duim, wijsvinger en middelvinger. Waarbij de pijn voornamelijk ’s-nachts optreedt.

Operaties voor beknelling van de elleboogzenuw, Ulnaris decompressie

Voor een beknelling van de elleboogzenuw met als klacht vervelende tintelingen en een doof gevoel in de ringvinger en pink.

Voor een bezoek aan de Neurochirurg heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)20 238 8800. Ook kunt u hier op onze website een afspraak aanvragen via het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar afspraak@acibademimc.com, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Omdat wij geen wachttijden hanteren, kunt u gemiddeld binnen 2 dagen bij ons terecht voor een consult. Een rughernia wordt bij ons binnen 2 weken geopereerd (mits er een operatie-indicatie bestaat).

Vestigingen
AMSTERDAM

Arlandaweg 100 1043 HP Amsterdam

020-238 8800

VLAARDINGEN

Francijntje de Kadtlaan 44 3136LR Vlaardingen

010-200 4321
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo