Over Ons

ACIBADEM International Medical Center introduceert een voor Nederland uniek zorgconcept: ZBC Plus.

UNIEK ZORGCONCEPT: ZBC PLUS

ACIBADEM International Medical Center introduceert een voor Nederland uniek zorgconcept: ZBC Plus. In een moderne en toch huiselijke omgeving vindt u:

 • Zesentwintig polikamers;
 • Vier high-end operatiekamers;
 • Een verpleegafdeling met dertien eenpersoonskamers;
 • Recovery (uitslaapkamer) met vijftien bedden;
 • Volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray en echografie;
 • Een lab voor bloedafname;
 • Een fysiotherapiepraktijk;
 • Een apotheek;
 • Een eigen sterilisatieruimte;
 • Faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie);
 • EEG, EMG;
 • ECG, hartfunctie- en inspanningstesten en CT-coronaire;
 • Urodynamisch onderzoek (UDO);
 • Wisselende kunstexposities.

Daarnaast treft u expertisecentra aan:

 1. Bekkenbodemcentrum;
 2. Heupoperatie (nieuwe heup);
 3. Knieoperatie (nieuwe knie);
 4. Liesbreukcentrum;
 5. Pijncentrum;
 6. Sacrale neuromodulatie (SNM) (voor blaasfunctiestoornissen, incontinentie);
 7. Wervelkolomcentrum;

Ook biedt het centrum: Conformis (op maat, 3D-print) knieprothese; kaakchirurgie, arbodienstverlening en sportrevalidatie.

Meerdere specialismen onder één dak

Dit unieke concept combineert multidisciplinaire diagnostiek, poliklinische maatzorg en kleine chirurgische ingrepen met meerdere specialismen.

Snelle en patiëntgerichte service

Omdat er geen wachttijden gelden, is het mogelijk binnen 48 uur op consult te komen. De medisch specialisten werken nauw samen om in korte tijd een diagnose en behandelplan op te stellen, zo kan er meer tijd en aandacht geïnvesteerd worden in de patiënt.

Geen eigen bijdrage

Wanneer u een geldige doorverwijzing heeft van uw huisarts (of tandarts), dan vergoedt uw zorgverzekering uw behandeling voor een deel en wij vergoeden de rest. U betaalt dus niets extra’s. Wij werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars en ook voor niet-gecontracteerde zorg betaalt u bij ons geen eigen bijdrage. Wij declareren direct bij uw zorgverzekeraar* en u betaalt alleen een eventueel eigen risico, net als bij alle andere ziekenhuizen.

*met uitzondering van een aantal zorgverzekeraars, zie hiervoor de pagina: Afwikkeling zorgnota per verzekeraar.

FILOSOFIE: ZORG VERLENEN IS EEN KUNST

“Een van de dingen die wij allemaal willen, is dat de mensen van wie wij houden, en wijzelf, gezond zijn. Het is belangrijk voor ons te weten, dat er goed voor ons wordt gezorgd, ongeacht waar we zijn of wat het kost. Daar begint het allemaal mee. Zorg verlenen is een wetenschap: nauwkeurig onderzoeken met een oog voor detail; altijd gericht op het beste eindresultaat. Maar zorg verlenen is veel meer dan dat en vraagt om een persoonlijke touch, betrokkenheid en menselijkheid.”

“Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst.”

Met deze kernboodschap en kernwaarden als ‘meesterschap’, ‘innovatie’, ‘menselijkheid’, ‘harmonie’ en ‘zelfexpressie’ dragen wij onze dieperliggende filosofie uit, wat betreft het bieden van humanistische zorg. Omdat wetenschappelijk is aangetoond dat kunstprojecten en culturele activiteiten het genezingsproces bevorderden en mensen verbindt, gaan wij ons actief inzetten om op deze manier een podium te bieden voor voorlichting over gezondheid en preventie gerelateerde onderwerpen.

Kunst & Design

Er is tevens uitvoerig nagedacht over het interieur en decor en hoe kleurgebruik, licht, design en kunst bijdragen aan het herstel en algemeen welbehagen van de patiënt en tegelijkertijd een prettige omgeving creëert voor bezoeker en medewerker. Referenties naar de werken van Vincent Van Gogh en het Hollandse landschap in het interieur zijn gecombineerd met eigentijdse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars van de Outsider Art Galerie voor therapeutische doeleinden, die het medisch centrum kleur en leven geven.

ORGANISATIE: ACIBADEM HEALTHCARE GROUP

ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad; de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 18 landen met 21 ziekenhuizen en 14 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

De Acibadem Healthcare Group biedt de hoogste kwaliteit diagnose en behandeling in een comfortabele, veilige en patiëntgerichte omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste medische technologieën. Op internationaal niveau werkt het medisch centrum samen met alle ziekenhuizen in de groep, zodat meer complexe onderzoeken en behandelingen kunnen worden aangeboden.

Missie

ACIBADEM International Medical Center staat voor excellentie en innovatie en gelooft in het bundelen van krachten en het samenbrengen van kennis, zodat ook in Nederland iedereen baat kan hebben van onze multidisciplinaire en internationale zorg. Hiermee zetten we een nieuwe stap binnen het Nederlandse zorglandschap.

Onze zorg is voor iedereen toegankelijk en omdat we preventie net zo belangrijk vinden als de behandeling zelf, helpen we onze patiënten niet alleen gezond te worden, maar ook gezond te blijven. Ons personeel is er voor de patiënt, is gemotiveerd en vooral ook trots onderdeel uit te maken van dit grotere geheel. Met het oog op het verbeteren van kwaliteit van leven en het bijdragen aan innovatie in de geneeskunde, is de missie van ACIBADEM International Medical Center:

 • Betaalbare gezondheidszorg bieden op hoogstaand niveau.
 • Wetenschappelijk onderzoek en innovatie binnen de gezondheidszorg ondersteunen en voortdrijven.
 • Medisch specialisten stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling en scholing.

Visie

ACIBADEM International Medical Center streeft naar 100% tevredenheid van haar patiënten en naasten, door het ontwikkelen en onderhouden van een medische infrastructuur, die als referentiepunt en standaard geldt voor academische gezondheidszorg op wereldniveau.

De wereld om ons heen verandert continu en een goed ziekenhuis is daarom niet alleen een mooi gebouw en een goede dokter, maar vooral ook een baken van rust, service en een onberispelijke kwaliteit zorg. De toekomst in Nederland zal meer en meer kleinere private zelfstandige ziekenhuizen brengen. Het onpersoonlijke van een groot ziekenhuis stoot mensen af. Innovatie is daarbij voor veel ziekenhuizen te duur, waardoor ook technologisch de wereld om hen heen vaak al verder ontwikkeld is.

Preventie wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van de gezondheidszorg. Ontwikkelingen gaan snel en kennis blijft een machtig instrument. ACIBADEM gelooft in haar eigen kracht en om de ontwikkelingen in de zorg mede te bepalen, hebben we zelfs onze eigen universiteiten. Zorgverzekeraars, verwijzers en patiënten kunnen nu nog om ons heen, maar over 5 jaar willen ze niet meer om ons heen. Het zijn altijd de mensen die veranderingen tot stand brengen en de mensen van ACIBADEM willen niet anders.

Doelen

Ons doel is om onze patiënten te voorzien in al hun gezondheid gerelateerde behoeften en wensen, om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Om dit te bereiken hanteren wij een uniforme kwaliteitsstandaard op elk gebied en specialisme. Daarnaast zetten wij ons actief in voor publieke voorlichting rondom preventie en gezond leven en bieden wij ons personeel doorlopend trainingen en scholing om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ook streven wij ernaar een werkomgeving te creëren en onderhouden, welke onze medewerkers in staat stelt hun potentieel ten volste te benutten en ontwikkelen, en volgen wij de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet, om onze dienstverlening zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen implementeren.

Wij volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg in Nederland en over de hele wereld met betrekking tot internationaal geaccepteerde standaarden, methoden en praktijken op de voet en willen deze naar Nederland brengen, om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de geneeskunde in het algemeen en nieuwe business modellen binnen de gezondheidszorg in het bijzonder, zo blijven wij de standaard verhogen en betere zorg bieden aan de samenleving.

ACIBADEM Medical Students Group (AMSG)

Wie zijn wij?

ACIBADEM Healthcare Group is met 22.500 medewerkers en 42 internationale ziekenhuizen en klinieken een van ‘s werelds grootste zorginstellingen en de grootste aandeelhouder van IHH Healthcare, waarvan de ACIBADEM Medical Students Group (afgekort AMSG) een medische studievereniging is binnen ACIBADEM. AMSG organiseert leerzame trainingen, cursussen en lezingen gegeven door onze eigen medische specialisten. En naast hard werken aan onze professionele vaardigheden, organiseren wij ook regelmatig gezellige sociale activiteiten zoals excursies, uitjes en borrels. Lijkt het jou ook leuk om je netwerk te verbreden en gratis deel te nemen aan leuke en leerzame activiteiten samen met je mede studenten? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan om lid te worden van AMSG of lees verder voor meer informatie!

Missie & Visie

De filosofie die ACIBADEM zo groots heeft gemaakt, is het inzien dat elk mens een meesterwerk is en dat daarom zorg verlenen een kunst is. En omdat de patiënt centraal staat, moet de kwaliteit van dienstverlening net zo hoog in het vaandel staan als de zorgverlening.

In Nederland worden er altijd top artsen afgeleverd, maar door bezuinigingen in het onderwijs gaat het helaas ten koste van de praktische kant van onze vorming. Wij vinden praktisch onderwijs even belangrijk als de theorie en organiseren daarom regelmatig cursussen farmacotherapie, bloedprikken, ECG, echografie en nog veel meer. Als AMSG lid kun je hier kosteloos aan deelnemen om competenties beter in de vingers te krijgen. Hiernaast zijn er ook interactieve lezingen van onze eigen ervaren medisch specialisten, die casussen uit de eigen praktijk belichten en ons onmisbare kennis bijspijkeren over hun eigen vakgebied.

Tevens werken wij nauw samen met ACIBADEM University School of Medicine en brengen wij de medische faculteiten over de gehele wereld dichter bij elkaar. Zo zullen wij internationale uitwisselingen en excursies organiseren van en naar onze ACIBADEM ziekenhuizen en zijn er regelmatig gezellige activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Team

Ons AMSG-team bestaat uit een bescheiden groep geneeskunde studenten afkomstig van verschillende faculteiten, die zich actief inzetten voor ACIBADEM. Als lid kun je gratis meedoen aan onze activiteiten. Voor de actief betrokken leden bestaat er de mogelijkheid om te solliciteren voor een functie binnen onze kliniek en kun je kans maken om mee te gaan op onze uitwisselingsreizen. Zo zijn onze leden bijvoorbeeld werkzaam als ondersteunende hulp op diverse poliklinieken en recovery units en denken zij mee over de verbetering van onze zorg.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd in de AMSG en wil jij graag meedoen aan onze fantastische activiteiten? Twijfel dan niet langer en meld je nu aan door je CV en motivatie te mailen naar amsg@acibademimc.com. Voor meer informatie en overige vragen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!

Deelname aan de ACIBADEM Medical Students Group (AMSG) is geheel gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Wij zijn gehuisvest op de Arlandaweg 100, gelegen op een steenworp afstand van Station Sloterdijk in Amsterdam.

ACIBADEM Medical Students Group is gelieerd aan:

Niet alleen onze specialisten staan klaar om uw bezoek en behandeling zo professioneel en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, natuurlijk ook ons management en medisch ondersteunend personeel. Graag stellen wij ons daarom aan u voor.

Bent u benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan naar onze vacatures of stel uw vraag via het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Koray Yürük

Koray Yürük

Algemeen Directeur

Ard Visser

Ard Visser

Financieel Directeur

Jan Albracht

Jan Albracht

Kwaliteit & Veiligheid

Sadiye Perk

Sadiye Perk

Operationeel Manager

Ayse Tiryaki

Ayse Tiryaki

OK-Manager

Bilge Bilgin

Bilge Bilgin

Zorgcontrol

Stephanie de Zeeuw

Stephanie de Zeeuw

Marketing, Communicatie, PR en Klachtenfunctionaris

Hatice Yucesoy

Hatice Yucesoy

HRM

Numan

Numan Bayulken

ICT

Acibadem IMC houdt de kwaliteit hoog door het verzamelen en actief monitoren van waarderingen van haar patiënten op de onafhankelijke Nederlandse review site ZorgkaartNederland.nl, van de Patiëntenfederatie Nederland.

Op rij is Acibadem IMC in de ZorgkaartNederland Top 2019 en Top 2020 in de top 10 genomineerd (er is geen nummer 1 en nummer 10), als best gewaardeerde zorginstellingen. De jaarlijkse uitreiking van ZorgkaartNederland-top is bedoeld om te vieren wat er goed gaat in de zorg en om de zorg een prikkel te geven voor kwaliteitsverbetering met behulp van patiëntervaringen. Elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in dat jaar, deed automatisch mee voor een plek in de ZorgkaartNederland Top 2019 en 2020.

Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende vestigingen bij elkaar opgeteld en ook de waarderingen van de zorgverleners die bij de locaties werken. Aan de hand van deze waarderingen is uitgerekend wie het best gewaardeerd werden door hun patiënten.

Kiwa-gecertificeerd

Acibadem International Medical Center beschikt over twee certificaten waarmee onze Kwaliteit (ISO9001:20215) en Patiëntveiligheid (NEN8009:2017) zijn geborgd. Dit geldt voor alle processen binnen Acibadem International Medical Center maar nog niet voor de Apotheek en de Fysiotherapie.

Kiwa

Dit kwaliteitsbeleid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Stichting Acibadem IMC, statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te Arlandaweg 100, 1043 HP Amsterdam en ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 62665618, hierna aan te duiden als Acibadem IMC. (Laatst bewerkt 6-10-2020)

Voor Acibadem IMC is de bescherming van persoonsgegevens zeer belangrijk. Acibadem IMC respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving worden behandeld. Iedereen die werkzaam is bij en voor Acibadem IMC heeft daarnaast een geheimhoudingsplicht.

Het staat u uiteraard vrij om vragen te stellen met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens binnen Acibadem IMC. Als u vragen heeft over dit privacy-statement, of een beroep wilt doen op één van uw wettelijke privacy-rechten of een klacht wil indienen aangaande de privacy, kunt u contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming: fg@acibademimc.com

Zie ook het privacy statement van Acibadem IMC.

Privacyreglement

In de gezondheidszorg bestaat altijd een spanningsveld tussen enerzijds de privacywetgeving en anderzijds maximale zorgverlening aan de patiënt. In dit document wordt beschreven welke soorten persoonlijke informatie wij ontvangen en verzamelen en welke maatregelen wij nemen om de persoonlijke gegevens te beveiligen. Het doel van dit reglement is een praktische uitwerking te geven van de bepalingen van de WBP, AVG en voor zover van toepassing, de bepalingen van andere wetten zoals de WGBO en de algemene Wet inzake Rijksbelastingen. Ons privacyreglement kunt u hier in zijn geheel downloaden:

Privacyreglement

Klachtenreglement

Wij doen ons uiterste best om u excellente zorg en hulp te bieden. De tevredenheid van onze patiënten en bezoekers staat altijd voorop en aan uw mening wordt veel waarde gehecht.

Niet eens met de kosten?

Voor vragen/klachten over uw zorgnota kunt ook contact opnemen met een van onze medewerkers van de Zorgadministratie: zorgadministratie@acibademimc.com. Zij helpen u graag.

Niet tevreden?
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg- en dienstverlening. Toch kan het gebeuren dat de zorg anders is dan verwacht. Wilt u het ons laten weten als onze zorg- en dienstverlening anders is dan u verwacht? Uw klacht helpt ons de zorg verbeteren. We zoeken samen naar een oplossing.

Richt uw klacht tot mevrouw Stephanie de Zeeuw, onafhankelijke klachtenfunctionaris binnen ACIBADEM International Medical Center. U kunt haar bereiken door een e-mail te sturen naar: klachten@acibademimc.com.

Om duidelijkheid te verschaffen en transparant te zijn over onze klachtenprocedures, kunt u ons klachtenreglement hier in zijn geheel downloaden:

DOWNLOAD PDF

Disclaimer & Cookiebeleid

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. ACIBADEM International Medical Center aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij ACIBADEM International Medical Center of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ACIBADEM International Medical Center. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door ACIBADEM International Medical Center.

Cookiebeleid

Algemeen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Wij plaatsen verder cookies op uw computer om te voorkomen dat u een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt [en om het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven te registreren]. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u. Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wachttijden voor consult

ACIBADEM International Medical Center streeft ernaar dat u binnen 48 uur bij ons terecht kunt voor een consult of behandeling.

Specialisme Wachttijden in dagen
Algemene chirurgie 1
Cardiologie 1
Dermatologie 10
Fysiotherapie 1
Gynaecologie 10
Gynaecologie echografie 6
Interne Geneeskunde 5
Kaakchirurgie 1
Keel-, Neus-, en Oorheelkunde 6
Liesbreukcentrum 1
Neurochirurgie 4
Neurologie 24
Orthopedie 1
Pijncentrum 17
Reumatologie 4
Urologie 14
Wervelkolomcentrum 4
Acibadem IMC Vlaardingen Specialisme Wachttijd in dagen
  Cardiologie 3
  Orthopedie 6
  Algemene Chirurgie 4
  Wervelkolomcentrum 4
Afdeling Radiologie Behandeling Wachttijd in dagen
  MRI-scan 0
  CT-scan 0
  Echografie 5
  X-Ray (röntgen) 0

Voor uw bezoek aan Acibadem IMC geldt het volgende:

 • U kunt uitsluitend ons kliniek bezoeken indien u (of een gezinslid van u) geen verkoudheidsklachten of klachten van een luchtweginfectie heeft zoals, keelpijn, verkoudheid, hoesten, niezen, uitval van smaak en/of reuk en koorts;
 • Draag een mondkapje gedurende uw bezoek;
 • Houd rekening met de 1,5 meter afstandsregel;
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst met de pomp aan de wand;
 • Neem uitsluitend een begeleider mee als u (echt) niet alleen kunt komen;
 • Gebruik de lift met maximaal 2 personen;
 • Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.