Over Ons

UNIEK ZORGCONCEPT: ZBC PLUS

ACIBADEM International Medical Center introduceert een voor Nederland uniek zorgconcept: ZBC Plus. In een moderne en toch huiselijke omgeving vindt u:

 • Zestien polikamers;
 • Vier high-end operatiekamers;
 • Een verpleegafdeling met dertien eenpersoonskamers;
 • Recovery (uitslaapkamer) met elf bedden;
 • Volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray, geavanceerde echografie;
 • Een lab voor bloedafname;
 • Eigen sterilisatieruimte;
 • Faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie);
 • Fysiotherapiepraktijk; 
 • Hartfunctie- en inspanningstesten.

Dit unieke concept combineert multidisciplinaire diagnostiek, poliklinische maatzorg en kleine chirurgische ingrepen voor diverse specialismen: Algemene Chirurgie, Anesthesie en Pijnpoli, Cardiologie, Fysiotherapie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kaakchirurgie, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kindergeneeskunde, Liesbreukcentrum, Neurochirurgie, Neurologie, Orthopedie, Radiologie, Urologie en Wervelkolomchirurgie.

Omdat er geen wachttijden gelden, is het mogelijk binnen 48 uur op consult te komen. De medisch specialisten werken nauw samen om in korte tijd een diagnose en behandelplan op te stellen, zo kan er meer tijd en aandacht geïnvesteerd worden in de patiënt.

Wanneer u een doorverwijzing heeft van uw huisarts, dan vergoedt uw zorgverzekering 60% -100% van uw behandeling. Wij vergoeden de resterende 40% – 0% en u betaalt dus niets extra’s. Wij werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars en ook voor niet-gecontracteerde zorg betaalt u bij ons geen eigen bijdrage. Wij declareren direct bij uw zorgverzekeraar* en u betaalt alleen een eventueel eigen risico, net als bij alle andere ziekenhuizen. *met uitzondering van een aantal zorgverzekeraars

FILOSOFIE: ZORG VERLENEN IS EEN KUNST

“Een van de dingen die wij allemaal willen, is dat de mensen van wie wij houden, en wijzelf, gezond zijn. Het is belangrijk voor ons te weten, dat er goed voor ons wordt gezorgd, ongeacht waar we zijn of wat het kost. Daar begint het allemaal mee. Zorg verlenen is een wetenschap: nauwkeurig onderzoeken met een oog voor detail; altijd gericht op het beste eindresultaat. Maar zorg verlenen is veel meer dan dat en vraagt om een persoonlijke touch, betrokkenheid en menselijkheid.”

“Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst.”

Met deze kernboodschap en kernwaarden als ‘meesterschap’, ‘innovatie’, ‘menselijkheid’, ‘harmonie’ en ‘zelfexpressie’ dragen wij onze dieperliggende filosofie uit, wat betreft het bieden van humanistische zorg. Omdat wetenschappelijk is aangetoond dat kunstprojecten en culturele activiteiten het genezingsproces bevorderden en mensen verbindt, gaan wij ons actief inzetten om op deze manier een podium te bieden voor voorlichting over gezondheid en preventie gerelateerde onderwerpen.

Er is tevens uitvoerig nagedacht over het interieur en decor en hoe kleurgebruik, licht, design en kunst bijdragen aan het herstel en algemeen welbehagen van de patiënt en tegelijkertijd een prettige omgeving creëert voor bezoeker en medewerker. Referenties naar de werken van Vincent Van Gogh en het Hollandse landschap in het interieur zijn gecombineerd met eigentijdse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars van de Outsider Art Galerie voor therapeutische doeleinden, die het medisch centrum kleur en leven geven.

Een auditorium met plaats voor 80 gasten zal gebruikt worden voor het aanbieden van geaccrediteerde trainingen voor huisartsen en het organiseren van seminars, symposia en speciale informatieve en sociale evenementen voor professionals in de gezondheidszorg en het publiek. Een verwelkomend licht en ruim kunst café-restaurant verzorgt catering met gezonde menu-opties en kan gebruikt worden voor ontspanning of als werkruimte voor nationale en internationale patiënten en bezoekers.

ORGANISATIE: ACIBADEM HEALTHCARE GROUP

ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad; de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 4 landen met 21 ziekenhuizen en 16 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

De Acibadem Healthcare Group biedt de hoogste kwaliteit diagnose en behandeling in een comfortabele, veilige en patiëntgerichte omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste medische technologieën. Op internationaal niveau werkt het medisch centrum samen met alle ziekenhuizen in de groep, zodat meer complexe onderzoeken en behandelingen kunnen worden aangeboden.

Onze zorg is voor iedereen toegankelijk en omdat we preventie net zo belangrijk vinden als de behandeling zelf, helpen we onze patiënten niet alleen gezond te worden, maar ook gezond te blijven. Ons personeel is er voor de patiënt, is gemotiveerd en vooral ook trots onderdeel uit te maken van dit grotere geheel. Met het oog op het verbeteren van kwaliteit van leven en het bijdragen aan innovatie in de geneeskunde, is de missie van ACIBADEM International Medical Center:

 • Betaalbare gezondheidszorg bieden op hoogstaand niveau.
 • Wetenschappelijk onderzoek en innovatie binnen de gezondheidszorg ondersteunen en voortdrijven.
 • Medisch specialisten stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling en scholing.

De wereld om ons heen verandert continu en een goed ziekenhuis is daarom niet alleen een mooi gebouw en een goede dokter, maar vooral ook een baken van rust, service en een onberispelijke kwaliteit zorg. De toekomst in Nederland zal meer en meer kleinere private zelfstandige ziekenhuizen brengen. Het onpersoonlijke van een groot ziekenhuis stoot mensen af. Innovatie is daarbij voor veel ziekenhuizen te duur, waardoor ook technologisch de wereld om hen heen vaak al verder ontwikkeld is.

Preventie wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van de gezondheidszorg. Ontwikkelingen gaan snel en kennis blijft een machtig instrument. ACIBADEM gelooft in haar eigen kracht en om de ontwikkelingen in de zorg mede te bepalen, hebben we zelfs onze eigen universiteiten. Zorgverzekeraars, verwijzers en patiënten kunnen nu nog om ons heen, maar over 5 jaar willen ze niet meer om ons heen. Het zijn altijd de mensen die veranderingen tot stand brengen en de mensen van ACIBADEM willen niet anders.

Ons doel is om onze patiënten te voorzien in al hun gezondheid gerelateerde behoeften en wensen, om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Om dit te bereiken hanteren wij een uniforme kwaliteitsstandaard op elk gebied en specialisme. Daarnaast zetten wij ons actief in voor publieke voorlichting rondom preventie en gezond leven en bieden wij ons personeel doorlopend trainingen en scholing om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ook streven wij ernaar een werkomgeving te creëren en onderhouden, welke onze medewerkers in staat stelt hun potentieel ten volste te benutten en ontwikkelen, en volgen wij de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet, om onze dienstverlening zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen implementeren.

Wij volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg in Nederland en over de hele wereld met betrekking tot internationaal geaccepteerde standaarden, methoden en praktijken op de voet en willen deze naar Nederland brengen, om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de geneeskunde in het algemeen en nieuwe business modellen binnen de gezondheidszorg in het bijzonder, zo blijven wij de standaard verhogen en betere zorg bieden aan de samenleving.

ACIBADEM Medical Students Group (AMSG)

ACIBADEM Healthcare Group is met 22.500 medewerkers en 42 internationale ziekenhuizen en klinieken een van ‘s werelds grootste zorginstellingen en de grootste aandeelhouder van IHH Healthcare, waarvan de ACIBADEM Medical Students Group (afgekort AMSG) een medische studievereniging is binnen ACIBADEM. AMSG organiseert leerzame trainingen, cursussen en lezingen gegeven door onze eigen medische specialisten. En naast hard werken aan onze professionele vaardigheden, organiseren wij ook regelmatig gezellige sociale activiteiten zoals excursies, uitjes en borrels. Lijkt het jou ook leuk om je netwerk te verbreden en gratis deel te nemen aan leuke en leerzame activiteiten samen met je mede studenten? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan om lid te worden van AMSG of lees verder voor meer informatie!

De filosofie die ACIBADEM zo groots heeft gemaakt, is het inzien dat elk mens een meesterwerk is en dat daarom zorg verlenen een kunst is. En omdat de patiënt centraal staat, moet de kwaliteit van dienstverlening net zo hoog in het vaandel staan als de zorgverlening.

In Nederland worden er altijd top artsen afgeleverd, maar door bezuinigingen in het onderwijs gaat het helaas ten koste van de praktische kant van onze vorming. Wij vinden praktisch onderwijs even belangrijk als de theorie en organiseren daarom regelmatig cursussen farmacotherapie, bloedprikken, ECG, echografie en nog veel meer. Als (inactief) AMSG lid kun je hier kosteloos aan deelnemen om competenties beter in de vingers te krijgen. Hiernaast zijn er ook interactieve lezingen van onze eigen ervaren medisch specialisten, die casussen uit de eigen praktijk belichten en ons onmisbare kennis bijspijkeren over hun eigen vakgebied.

Tevens werken wij nauw samen met ACIBADEM University School of Medicine en brengen wij de medische faculteiten over de gehele wereld dichter bij elkaar. Zo zullen wij internationale uitwisselingen en excursies organiseren van en naar onze ACIBADEM ziekenhuizen en zijn er regelmatig gezellige activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Het ACIBADEM International Medical Center heeft sinds 1 mei 2017 haar deuren geopend in Amsterdam. Ons centrum biedt een uniek multidisciplinair zorgconcept op 5000 m2 met 24 polikamers, twee high-end voorziene operatiekamers en een recovery unit. Hier bieden wij 16 specialismen op het gebied van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Onze huidige specialismen zijn: Algemene Chirurgie, Anesthesie en Pijnpoli, Cardiologie, Fysiotherapie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kaakchirurgie, KNO-heelkunde, Liesbreukcentrum, Neurologie, Orthopedie, Plastische Chirurgie, Radiologie, Tandheelkunde, Urologie en Wervelkolomcentrum.

Ons AMSG-team bestaat uit een bescheiden groep geneeskunde studenten afkomstig van verschillende faculteiten, die zich zowel inactief als actief inzetten voor ACIBADEM. Als inactief lid kun je gratis meedoen aan onze activiteiten. Voor de actief betrokken leden bestaat er de mogelijkheid om te solliciteren voor een functie binnen onze kliniek en kun je kans maken om mee te gaan op onze uitwisselingsreizen. Zo zijn onze actieve leden bijvoorbeeld werkzaam als ondersteunende hulp op diverse poliklinieken en recovery units en denken zij mee over de verbetering van onze zorg.

Ben jij geïnteresseerd in de AMSG en wil jij graag meedoen aan onze fantastische activiteiten? Twijfel dan niet langer en meld je nu aan door je CV en motivatie te mailen naar amsg@acibademimc.com. Voor meer informatie en overige vragen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!

Deelname aan de ACIBADEM Medical Students Group (AMSG) is geheel gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Wij zijn gehuisvest op de Arlandaweg 100, gelegen op een steenworp afstand van Station Sloterdijk in Amsterdam.

Neem deel aan:

Check regelmatig onze online agenda voor geplande activiteiten!

ACIBADEM Medical Students Group wordt mogelijk gemaakt door:

 

Niet alleen onze specialisten staan klaar om uw bezoek en behandeling zo professioneel en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, maar natuurlijk ook ons management team en medisch ondersteunend personeel. Graag stellen wij ons daarom aan u voor.

Bent u benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan naar onze vacatures of stel uw vraag via het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Koray Yörük

Koray Yürük

General Manager

 

Sadiye Perk

Sadiye Perk

Operational Assistant

 

Ard Visser

Ard Visser

Healthcare Finance

 

Bilge Bilgin

Bilge Bilgin

Healthcare Finance

 

Stephanie de Zeeuw

Stephanie de Zeeuw

Marketing, Communications and PR

 

Hatice Yucesoy

Hatice Yucesoy

HR Assistant

 

Selma Sen

Selma Sen

Accounting Specialist

 

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Meer dan 300.000 mensen lieten al een waardering achter. Helpt u ook mee?
Geef ons uw waardering en help anderen met kiezen.

Hoe werkt ZorgkaartNederland?

Op ZorgkaartNederland kunt u wettelijk erkende zorgverleners en instellingen als ziekenhuizen en zorgcentra vinden en waarderen. Met uw waardering helpt u anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. Ook voor zorgaanbieders is uw waardering nuttig. Zij lezen waarover u tevreden bent en wat nog beter kan. ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. ZorgkaartNederland biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee ze zien wat volgens patiënten goed gaat en wat beter kan. Voor Patiëntenfederatie Nederland is ZorgkaartNederland een manier om patiënten een stem en daarmee ook invloed te geven. Want in de zorg gaat het om u, of u nou vaak of af en toe bij een dokter komt.

Privacyreglement

In de gezondheidszorg bestaat altijd een spanningsveld tussen enerzijds de privacywetgeving en anderzijds maximale zorgverlening aan de patiënt. In dit document wordt beschreven welke soorten persoonlijke informatie wij ontvangen en verzamelen en welke maatregelen wij nemen om de persoonlijke gegevens te beveiligen. Het doel van dit reglement is een praktische uitwerking te geven van de bepalingen van de WBP en voor zover van toepassing, de bepalingen van ander wetten zoals de WGBO en de algemene Wet inzake Rijksbelastingen. Ons privacyreglement kunt u hier in zijn geheel downloaden:

Privacyreglement

Klachtenreglement

Wij doen ons uiterste best om u excellente zorg en hulp te bieden. De tevredenheid van onze patiënten en bezoekers staat altijd voorop en aan uw mening wordt veel waarde gehecht, omdat deze bijdraagt aan het verbeteren van onze dienstverlening. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent en een klacht in wilt dienen.

In dat geval kunt u zich richten tot de heer Ard Visser; Klachtenfunctionaris binnen ACIBADEM International Medical Center. U kunt hem bereiken door een e-mail te sturen naar: klachten@acibademimc.com of te bellen naar zijn directe nummer: 020-238 8183

Om duidelijkheid te verschaffen en transparant te zijn over onze klachtenprocedures, kunt u ons klachtenreglement hier in zijn geheel downloaden:

DOWNLOAD PDF

 

Disclaimer & Cookiebeleid

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. ACIBADEM International Medical Center aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij ACIBADEM International Medical Center of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ACIBADEM International Medical Center. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door ACIBADEM International Medical Center.

Cookiebeleid

Algemeen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Wij plaatsen verder cookies op uw computer om te voorkomen dat u een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt [en om het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven te registreren]. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u. Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Recht op inzage en verwijdering

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wachttijden voor consult

ACIBADEM International Medical Center streeft ernaar dat u binnen 48 uur bij ons terecht kunt voor een consult of behandeling.

Specialisme Wachttijden in dagen
Algemene chirurgie 2
Anesthesie & Pijnpoli 15
Cardiologie 1
Fysiotherapie 1
Gynaecologie 1
Interne Geneeskunde 2
Kaakchirurgie 1
Keel-, Neus-, en Oorheelkunde 3
Kindergeneeskunde 2
Liesbreukcentrum 1
Neurochirurgie 1
Neurologie 15
Orthopedie 4
Urologie 10
Wervelkolomcentrum 10

 

Afdeling Radiologie Behandeling Wachttijd in dagen
MRI-scan 1
CT-scan 1
Echografie vrij inlopen tot 16:00 uur
X-Ray (röntgen) vrij inlopen tot 16:00 uur