Over Ons

UNIEK ZORGCONCEPT: ZBC PLUS

ACIBADEM International Medical Center introduceert een voor Nederland uniek zorgconcept: ZBC Plus. In een moderne en toch huiselijke omgeving vindt u:

 • Twintig polikamers;
 • Vier high-end operatiekamers;
 • Een verpleegafdeling met dertien eenpersoonskamers;
 • Recovery (uitslaapkamer) met vijftien bedden;
 • Volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray en echografie;
 • Een lab voor bloedafname;
 • Eigen sterilisatieruimte;
 • Faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie);
 • Fysiotherapiepraktijk;
 • EEG, EMG;
 • ECG, hartfunctie- en inspanningstesten en CT-coronaire;
 • Urodynamisch onderzoek (UDO); 
 • Auditorium voor 12 gasten;
 • Wisselende kunstexposities.

Daarnaast treft u onze expertisecentra aan:
1. Liesbreukcentrum;
2. Urologie: Sacrale neuromodulatie (SNM) bij incontinentie;
3. Wervelkolomcentrum;
4. Conformis (op maat, 3D-print) knieprothese;
5. X-PSI knieprothese (3D gepland op basis van 2D-röntgenbeelden).

Ook biedt het centrum implantologie, prothetische- en restauratieve tweedelijns tandheelkunde, kaakchirurgie, arbodienstverlening en sportrevalidatie.

Dit unieke concept combineert multidisciplinaire diagnostiek, poliklinische maatzorg en kleine chirurgische ingrepen voor diverse specialismen: Algemene Chirurgie, Anesthesie en Pijnpoli, Cardiologie, Dermatologie, Fysiotherapie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kaakchirurgie, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kindergeneeskunde, Liesbreukcentrum, Neurochirurgie, Neurologie, Orthopedie, Radiologie, Urologie en Wervelkolomchirurgie.

Omdat er geen wachttijden gelden, is het mogelijk binnen 48 uur op consult te komen. De medisch specialisten werken nauw samen om in korte tijd een diagnose en behandelplan op te stellen, zo kan er meer tijd en aandacht geïnvesteerd worden in de patiënt.

Wanneer u een doorverwijzing heeft van uw huisarts, dan vergoedt uw zorgverzekering 60% -100% van uw behandeling. Wij vergoeden de resterende 40% – 0% en u betaalt dus niets extra’s. Wij werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars en ook voor niet-gecontracteerde zorg betaalt u bij ons geen eigen bijdrage. Wij declareren direct bij uw zorgverzekeraar* en u betaalt alleen een eventueel eigen risico, net als bij alle andere ziekenhuizen. *met uitzondering van een aantal zorgverzekeraars

FILOSOFIE: ZORG VERLENEN IS EEN KUNST

“Een van de dingen die wij allemaal willen, is dat de mensen van wie wij houden, en wijzelf, gezond zijn. Het is belangrijk voor ons te weten, dat er goed voor ons wordt gezorgd, ongeacht waar we zijn of wat het kost. Daar begint het allemaal mee. Zorg verlenen is een wetenschap: nauwkeurig onderzoeken met een oog voor detail; altijd gericht op het beste eindresultaat. Maar zorg verlenen is veel meer dan dat en vraagt om een persoonlijke touch, betrokkenheid en menselijkheid.”

“Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst.”

Met deze kernboodschap en kernwaarden als ‘meesterschap’, ‘innovatie’, ‘menselijkheid’, ‘harmonie’ en ‘zelfexpressie’ dragen wij onze dieperliggende filosofie uit, wat betreft het bieden van humanistische zorg. Omdat wetenschappelijk is aangetoond dat kunstprojecten en culturele activiteiten het genezingsproces bevorderden en mensen verbindt, gaan wij ons actief inzetten om op deze manier een podium te bieden voor voorlichting over gezondheid en preventie gerelateerde onderwerpen.

Er is tevens uitvoerig nagedacht over het interieur en decor en hoe kleurgebruik, licht, design en kunst bijdragen aan het herstel en algemeen welbehagen van de patiënt en tegelijkertijd een prettige omgeving creëert voor bezoeker en medewerker. Referenties naar de werken van Vincent Van Gogh en het Hollandse landschap in het interieur zijn gecombineerd met eigentijdse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars van de Outsider Art Galerie voor therapeutische doeleinden, die het medisch centrum kleur en leven geven.

Een auditorium met plaats voor 12 gasten zal gebruikt worden voor het aanbieden van geaccrediteerde trainingen voor huisartsen en het organiseren van seminars, symposia en speciale informatieve en sociale evenementen voor professionals in de gezondheidszorg en het publiek.

ORGANISATIE: ACIBADEM HEALTHCARE GROUP

ACIBADEM International Medical Center is een vestiging van de Acibadem Healthcare Group, welke onderdeel uitmaakt van IHH Healthcare Berhad; de op één na grootste beursgenoteerde gezondheidszorg keten in de wereld. Acibadem Healthcare Group is actief in 5 landen met 21 ziekenhuizen en 14 medische centra. Hiermee brengt het concern 25 jaar ervaring, de nieuwste technologie en een uitgebreid internationaal netwerk naar Nederland.

De Acibadem Healthcare Group biedt de hoogste kwaliteit diagnose en behandeling in een comfortabele, veilige en patiëntgerichte omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste medische technologieën. Op internationaal niveau werkt het medisch centrum samen met alle ziekenhuizen in de groep, zodat meer complexe onderzoeken en behandelingen kunnen worden aangeboden.

Onze zorg is voor iedereen toegankelijk en omdat we preventie net zo belangrijk vinden als de behandeling zelf, helpen we onze patiënten niet alleen gezond te worden, maar ook gezond te blijven. Ons personeel is er voor de patiënt, is gemotiveerd en vooral ook trots onderdeel uit te maken van dit grotere geheel. Met het oog op het verbeteren van kwaliteit van leven en het bijdragen aan innovatie in de geneeskunde, is de missie van ACIBADEM International Medical Center:

 • Betaalbare gezondheidszorg bieden op hoogstaand niveau.
 • Wetenschappelijk onderzoek en innovatie binnen de gezondheidszorg ondersteunen en voortdrijven.
 • Medisch specialisten stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling en scholing.

De wereld om ons heen verandert continu en een goed ziekenhuis is daarom niet alleen een mooi gebouw en een goede dokter, maar vooral ook een baken van rust, service en een onberispelijke kwaliteit zorg. De toekomst in Nederland zal meer en meer kleinere private zelfstandige ziekenhuizen brengen. Het onpersoonlijke van een groot ziekenhuis stoot mensen af. Innovatie is daarbij voor veel ziekenhuizen te duur, waardoor ook technologisch de wereld om hen heen vaak al verder ontwikkeld is.

Preventie wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van de gezondheidszorg. Ontwikkelingen gaan snel en kennis blijft een machtig instrument. ACIBADEM gelooft in haar eigen kracht en om de ontwikkelingen in de zorg mede te bepalen, hebben we zelfs onze eigen universiteiten. Zorgverzekeraars, verwijzers en patiënten kunnen nu nog om ons heen, maar over 5 jaar willen ze niet meer om ons heen. Het zijn altijd de mensen die veranderingen tot stand brengen en de mensen van ACIBADEM willen niet anders.

Ons doel is om onze patiënten te voorzien in al hun gezondheid gerelateerde behoeften en wensen, om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Om dit te bereiken hanteren wij een uniforme kwaliteitsstandaard op elk gebied en specialisme. Daarnaast zetten wij ons actief in voor publieke voorlichting rondom preventie en gezond leven en bieden wij ons personeel doorlopend trainingen en scholing om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ook streven wij ernaar een werkomgeving te creëren en onderhouden, welke onze medewerkers in staat stelt hun potentieel ten volste te benutten en ontwikkelen, en volgen wij de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet, om onze dienstverlening zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen implementeren.

Wij volgen de ontwikkelingen in de gezondheidszorg in Nederland en over de hele wereld met betrekking tot internationaal geaccepteerde standaarden, methoden en praktijken op de voet en willen deze naar Nederland brengen, om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de geneeskunde in het algemeen en nieuwe business modellen binnen de gezondheidszorg in het bijzonder, zo blijven wij de standaard verhogen en betere zorg bieden aan de samenleving.

ACIBADEM Medical Students Group (AMSG)

ACIBADEM Healthcare Group is met 22.500 medewerkers en 42 internationale ziekenhuizen en klinieken een van ‘s werelds grootste zorginstellingen en de grootste aandeelhouder van IHH Healthcare, waarvan de ACIBADEM Medical Students Group (afgekort AMSG) een medische studievereniging is binnen ACIBADEM. AMSG organiseert leerzame trainingen, cursussen en lezingen gegeven door onze eigen medische specialisten. En naast hard werken aan onze professionele vaardigheden, organiseren wij ook regelmatig gezellige sociale activiteiten zoals excursies, uitjes en borrels. Lijkt het jou ook leuk om je netwerk te verbreden en gratis deel te nemen aan leuke en leerzame activiteiten samen met je mede studenten? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan om lid te worden van AMSG of lees verder voor meer informatie!

De filosofie die ACIBADEM zo groots heeft gemaakt, is het inzien dat elk mens een meesterwerk is en dat daarom zorg verlenen een kunst is. En omdat de patiënt centraal staat, moet de kwaliteit van dienstverlening net zo hoog in het vaandel staan als de zorgverlening.

In Nederland worden er altijd top artsen afgeleverd, maar door bezuinigingen in het onderwijs gaat het helaas ten koste van de praktische kant van onze vorming. Wij vinden praktisch onderwijs even belangrijk als de theorie en organiseren daarom regelmatig cursussen farmacotherapie, bloedprikken, ECG, echografie en nog veel meer. Als AMSG-lid kun je hier kosteloos aan deelnemen om competenties beter in de vingers te krijgen. Hiernaast zijn er ook interactieve lezingen van onze eigen ervaren medisch specialisten, die casussen uit de eigen praktijk belichten en ons onmisbare kennis bijspijkeren over hun eigen vakgebied.

Tevens werken wij nauw samen met ACIBADEM University School of Medicine en brengen wij de medische faculteiten over de gehele wereld dichter bij elkaar. Zo zullen wij internationale uitwisselingen en excursies organiseren van en naar onze ACIBADEM ziekenhuizen en zijn er regelmatig gezellige activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Ons AMSG-team bestaat uit een bescheiden groep geneeskunde studenten afkomstig van verschillende faculteiten, die zich inzetten voor ACIBADEM. Als lid kun je gratis meedoen aan onze activiteiten. Voor actief betrokken leden bestaat er de mogelijkheid om te solliciteren voor een functie binnen onze kliniek en kun je kans maken om mee te gaan op onze uitwisselingsreizen. Zo zijn onze leden bijvoorbeeld werkzaam als ondersteunende hulp op diverse poliklinieken en recovery units en denken zij mee over de verbetering van onze zorg.

Ben jij geïnteresseerd in de AMSG en wil jij graag meedoen aan onze fantastische activiteiten? Twijfel dan niet langer en meld je nu aan door je CV en motivatie te mailen naar amsg@acibademimc.com. Voor meer informatie en overige vragen kun je uiteraard ook contact met ons opnemen!

Deelname aan de ACIBADEM Medical Students Group (AMSG) is geheel gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Wij zijn gehuisvest op de Arlandaweg 100, gelegen op een steenworp afstand van Station Sloterdijk in Amsterdam.

ACIBADEM Medical Students Group is gelieerd aan:

 

Niet alleen onze specialisten staan klaar om uw bezoek en behandeling zo professioneel en persoonlijk mogelijk te laten verlopen, maar natuurlijk ook ons management team en medisch ondersteunend personeel. Graag stellen wij ons daarom aan u voor.

Bent u benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan naar onze vacatures of stel uw vraag via het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Koray Yörük

Koray Yürük

General Manager

 

Sadiye Perk

Sadiye Perk

Operational Manager

 

Ard Visser

Ard Visser

Healthcare Finance

 

Bilge Bilgin

Bilge Bilgin

Healthcare Finance

 

Stephanie de Zeeuw

Stephanie de Zeeuw

Marketing, Communications and PR

 

Hatice Yucesoy

Hatice Yucesoy

HR Assistant

 

Selma Sen

Selma Sen

Accounting Specialist

 

Jan Albracht

Jan Albracht

Quality, Patient Safety and Compliance Officer

 

Dit kwaliteitsbeleid is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Stichting Acibadem IMC, statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te Arlandaweg 100, 1043HP Amsterdam en ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 62665618, hierna aan te duiden als Acibadem IMC. (Laatst bewerkt 22-11-2019)

 1. Verwerking van persoonsgegevens door Acibadem IMC

Voor Acibadem IMC is de bescherming van persoonsgegevens zeer belangrijk. Acibadem IMC respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving worden behandeld. Acibadem IMC verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende processen:

 • Het leveren van zorg.
 • Het uitwisselen van zorginformatie ten behoeve van ketenzorg of samenwerking.
 • Het uitvoeren van activiteiten ter ondersteuning van de bedrijfsvoering.
 • Het geven en ontvangen van onderwijs.
 • Sturing en verantwoording.

Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een natuurlijk persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres.

 1. Verwerkingsdoeleinden

Uw persoonsgegevens worden door Acibadem IMC verwerkt voor de volgende doeleinden:

 • Instandhouding en ondersteuning van een adequate behandeling en zorgverlening aan patiënten, waarvoor een goede kwaliteit van zorg zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.
 • Tijdige communicatie met externe zorgverleners uit de zorgketen.
 • Een adequate en doelmatige bedrijfsvoering.
 • Onderwijs met als doel het verhogen van de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering door goed opgeleide medewerkers en zorgverleners.
 • Het uitvoeren van (wetenschappelijk) onderzoek.
 • Sturing en verantwoording met als doel verhoging van kwaliteit van zorg, doelmatige bedrijfsvoering en financiële, beleidsmatige en procesverantwoording.
 1. Grondslagen voor de verwerking van uw persoonsgegevens

De verwerkingsactiviteit is altijd op één van de onderstaande grondslagen gebaseerd:

 • De door u gegeven toestemming (artikel 6 lid 1 sub a AVG ).
 • Het op uw verzoek nemen van precontractuele maatregelen en/of de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst (artikel 6 lid 1 sub b AVG).
 • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen (artikel 6 lid 1 sub c AVG).
 • Het beschermen van vitale belangen van uzelf of anderen (artikel 6 lid 1 sub d AVG).
 • De vervulling van een taak van algemeen belang of een taak in het kader van uitvoering van het openbaar gezag (artikel 6 lid 1 sub e AVG).
 • De behartiging van gerechtvaardigde belangen van Acibadem IMC of van een derde (artikel 6 lid 1 sub f AVG), als goed hulpverlener of werkgever/opdrachtgever of om kwaliteit en veiligheid van onze zorg- en dienstverlening te waarborgen.
 1. Verwerking van bijzondere categorieën van persoonsgegevens

Gegevens betreffende uw gezondheid, erfelijke gegevens (genetische gegevens) of seksueel gedrag of seksuele gerichtheid worden slechts verwerkt voor zover dat, met het oog op een goede behandeling of verzorging van u als patiënt van Acibadem IMC, noodzakelijk is.

Gegevens over uw religieuze of levensbeschouwelijke overtuiging verwerken wij uitsluitend op uw eigen verzoek, met oog op uw behandeling of verzorging binnen onze instelling.

Als u binnen of ten behoeve van Acibadem IMC werkzaam bent, verwerken we gegevens over uw gezondheid voor zover dat noodzakelijk is voor verplichtingen op grond van wet- en regelgeving of uit de zorg van een goed werkgever/opdrachtgever. Gegevens over lidmaatschap van een vakbond verwerken we alleen op uw eigen verzoek.

De gegevens worden alleen verwerkt door personen die beroepshalve tot geheimhouding zijn verplicht. Alle personen die binnen of ten behoeve van Acibadem IMC werkzaam zijn, hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

 1. Informatie over gegevensverwerking

Wanneer wij om persoonsgegevens vragen, dan zullen wij per situatie kenbaar maken of de verstrekking van de gegevens noodzakelijk of verplicht is en wat de (mogelijke) gevolgen zijn indien de gegevens niet worden verstrekt. Uitgangspunt daarbij is steeds dat Acibadem IMC niet meer persoonsgegevens zal verwerken dan noodzakelijk voor de hiervoor beschreven doeleinden.

 1. Uitwisseling van gegevens

Acibadem IMC verstrekt alleen persoonsgegevens aan derden als daarvoor een wettelijke grondslag, overeenkomst of toestemming van u als betrokkene is.

 1. Doorgifte aan het buitenland

Uw persoonsgegevens kunnen, in opdracht van Acibadem IMC, worden verwerkt binnen landen van de Europese Economische Ruimte (EER). Er vindt geen verwerking plaats van uw persoonsgegevens buiten de EER.

 1. Geautomatiseerde besluitvorming

Acibadem IMC maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering. Dit betekent dat de beoordeling van de verwerkte gegevens altijd door een mens wordt gedaan.

 1. Bewaartermijn

Acibadem IMC bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de hierboven omschreven verwerkingsdoeleinden, tenzij het bewaren van deze gegevens noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke plicht.

 1. Beveiliging van uw persoonsgegevens

Acibadem IMC neemt passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. We zorgen daarbij voor een passende beveiliging, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. In dat kader zijn diverse maatregelen genomen, waaronder encryptie van data, versleutelde communicatie, toegangscontrole en behandeling van de data als zijnde vertrouwelijk. Personen die namens Acibadem IMC toegang hebben tot uw gegevens zijn gehouden tot geheimhouding. Acibadem IMC verlangt dezelfde technische en organisatorische maatregelen van haar verwerkers en heeft dit vastgelegd in verwerkersovereenkomsten.

 1. Uw rechten

Op grond van de wet heeft u diverse rechten. We zetten deze rechten voor u op een rijtje:

Inzagerecht

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien en op uw verzoek daarvan een afschrift te ontvangen.

Correctie- en verwijderingsrecht/recht op vergetelheid

U heeft het recht uw gegevens aan te vullen, te laten wijzigen of zelfs verwijderen indien de gegevens niet (langer) juist zijn, of indien de verwerking niet (langer) gerechtvaardigd is.

Recht van bezwaar

Het recht van bezwaar houdt in dat u vanwege uw specifieke situatie bezwaar kunt maken tegen bepaalde verwerkingen van uw persoonsgegevens. U heeft dit recht alleen bij alle verwerkingen die niet zijn gebaseerd op uw toestemming, het op uw verzoek nemen van precontractuele maatregelen en/of de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst, het voldoen aan wettelijke verplichtingen of het beschermen van vitale belangen van uzelf of anderen.

Wanneer u bezwaar maakt tegen het gebruik van uw persoonsgegevens om u te informeren over activiteiten van Acibadem IMC en soortgelijke (‘direct marketing’) verwerkingen, dan zullen wij dit bezwaar altijd honoreren. Uw gegevens zullen vervolgens niet langer voor de (direct) marketingdoeleinden worden gebruikt.

Recht op beperking

U heeft onder omstandigheden ook het recht op de beperking van de verwerking van uw gegevens. Dit houdt kortgezegd in dat Acibadem IMC de verwerking van uw gegevens tijdelijk ‘bevriest’. U kunt dit recht inroepen in vier situaties:

 • In afwachting van de beoordeling van een correctieverzoek.
 • Indien gegevens eigenlijk gewist zouden moeten worden, maar u geen verwijdering wenst.
 • Indien Acibadem IMC de gegevens niet langer nodig heeft terwijl u de gegevens wel nodig heeft voor (de voorbereiding op) een rechtszaak.
 • In afwachting van de beoordeling van een bezwaar.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid (dataportabiliteit)

U heeft het recht om de door u aan Acibadem IMC verstrekte gegevens (terug) te ontvangen in een gangbaar bestandsformaat. Dit recht geldt alleen voor de persoonsgegevens die wij van u verwerken op grond van uw toestemming of een met u gesloten overeenkomst.

Het recht op overdraagbaarheid geldt voor een deel van de gegevens in medische dossiers. De persoonsgegevens die u zelf actief en bewust heeft verstrekt, vallen onder het recht op overdraagbaarheid. Dat geldt ook voor de gegevens die u indirect heeft verstrekt door het gebruik van een dienst of een apparaat. Bijvoorbeeld de gegevens die een pacemaker of een bloeddrukmeter genereert.

De gegevens in het medisch dossier die niet direct of indirect door het gebruik van een dienst of een apparaat door u zijn verstrekt, vallen niet onder het recht op overdraagbaarheid. Het recht op overdraagbaarheid geldt bijvoorbeeld niet voor de conclusies, diagnoses, vermoedens of behandelplannen die de behandelend arts op basis van de door u als patiënt verstrekte gegevens vaststelt.

Intrekken van toestemming

Voor gegevens die wij verwerken op basis van uw toestemming, heeft u te allen tijde het recht een eenmaal gegeven toestemming in te trekken. Wij zullen de verwerking dan onmiddellijk staken. Het intrekken van de toestemming heeft geen terugwerkende kracht; alle verwerkingen die al hebben plaatsgevonden blijven dus rechtmatig.

Uitoefening van uw rechten

Het uitoefenen van uw rechten is voor u kosteloos, behoudens misbruik. U oefent de rechten uit door contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

Termijnen

Wij zullen uw vragen/verzoeken in beginsel binnen een maand beantwoorden. Mocht de beantwoording van uw vraag/verzoek onverhoopt meer tijd kosten, dan zullen wij u hierover binnen een maand informeren. Vanwege de complexiteit van de verzoeken en/of het aantal verzoeken, kan het zijn dat de beantwoordingstermijn in totaal oploopt tot drie maanden.

Identificatie

Wij kunnen bij alle vragen / verzoeken om nader bewijs van uw identiteit vragen. Dit doen wij om te voorkomen dat we persoonsgegevens aan de verkeerde partij verstrekken of ten onrechte wijzigingen aanbrengen in de persoonsgegevens of de wijze waarop die persoonsgegevens door ons worden verwerkt.
De kopie van uw identiteitsbewijs wordt alleen ter vaststelling van uw identiteit gebruikt en na vaststelling direct vernietigd.

Individuele afweging bij ieder verzoek

We wijzen u er op dat de hiervoor beschreven rechten geen absolute rechten zijn. Er kunnen omstandigheden zijn die maken dat we aan een bepaald verzoek geen gehoor kunnen geven. We zullen ieder verzoek steeds op zijn eigen merites beoordelen. Mochten we toch aan een bepaald verzoek geen gehoor (kunnen) geven, dan zullen we dit uiteraard gemotiveerd aan u kenbaar maken.

 1. Functionaris Gegevensbescherming

Acibadem IMC heeft een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aangesteld. De FG houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving en adviseert binnen Acibadem IMC over de toepassing van de privacywetgeving.

De FG is onafhankelijk en geniet wettelijke ontslagbescherming. De FG rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur van Acibadem IMC. De FG is bovendien de contactpersoon voor alle vragen die over privacy gaan, zowel voor u als betrokkene als voor de toezichthouder. U kunt contact opnemen met de FG via fg@acibademimc.com

 1. Toezichthouder

De toezichthouder op de privacywetgeving in Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens. Heeft u vragen of klachten die u niet met Acibadem IMC wilt of kunt bespreken? Neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 1. Wijzigingen

Dit privacy-statement kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op de website van Acibadem IMC.

 1. Vragen & contact

Het staat u uiteraard vrij om vragen te stellen met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens binnen Acibadem IMC. Als u vragen heeft over dit privacy-statement, of een beroep wilt doen op één van uw wettelijke privacy-rechten of een klacht wil indienen aangaande de privacy, kunt u contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming: fg@acibademimc.com

Privacyreglement

In de gezondheidszorg bestaat altijd een spanningsveld tussen enerzijds de privacywetgeving en anderzijds maximale zorgverlening aan de patiënt. In dit document wordt beschreven welke soorten persoonlijke informatie wij ontvangen en verzamelen en welke maatregelen wij nemen om de persoonlijke gegevens te beveiligen. Het doel van dit reglement is een praktische uitwerking te geven van de bepalingen van de WBP en voor zover van toepassing, de bepalingen van ander wetten zoals de WGBO en de algemene Wet inzake Rijksbelastingen. Ons privacyreglement kunt u hier in zijn geheel downloaden:

Privacyreglement

Klachtenreglement

Wij doen ons uiterste best om u excellente zorg en hulp te bieden. De tevredenheid van onze patiënten en bezoekers staat altijd voorop en aan uw mening wordt veel waarde gehecht, omdat deze bijdraagt aan het verbeteren van onze dienstverlening. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent en een klacht in wilt dienen.

In dat geval kunt u zich richten tot de heer Jan Albracht, onafhankelijk klachtenfunctionaris binnen ACIBADEM International Medical Center. U kunt hem bereiken door een e-mail te sturen naar: klachten@acibademimc.com.

Om duidelijkheid te verschaffen en transparant te zijn over onze klachtenprocedures, kunt u ons klachtenreglement hier in zijn geheel downloaden:

DOWNLOAD PDF

 

Disclaimer & Cookiebeleid

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. ACIBADEM International Medical Center aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij ACIBADEM International Medical Center of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ACIBADEM International Medical Center. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door ACIBADEM International Medical Center.

Cookiebeleid

Algemeen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Wij plaatsen verder cookies op uw computer om te voorkomen dat u een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt [en om het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven te registreren]. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u. Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wachttijden voor consult

ACIBADEM International Medical Center streeft ernaar dat u binnen 48 uur bij ons terecht kunt voor een consult of behandeling.

Specialisme Wachttijden in dagen
Algemene chirurgie 1
Anesthesie & Pijnpoli 7
Cardiologie 7
Fysiotherapie 1
Gynaecologie 12
Interne Geneeskunde 3
Kaakchirurgie 1
Keel-, Neus-, en Oorheelkunde 10
Kindergeneeskunde 12
Liesbreukcentrum 1
Neurochirurgie 16
Neurologie 8
Orthopedie 1
Urologie 10
Wervelkolomcentrum 1

 

Afdeling Radiologie Behandeling Wachttijd in dagen
MRI-scan 1
CT-scan 1
Echografie vrij inlopen tot 16:00 uur
X-Ray (röntgen) vrij inlopen tot 16:00 uur

PREVENTIEVE MAATREGELEN

Voor uw bezoek aan Acibadem IMC geldt het volgende:

Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.