Contact

Contact

Stuur ons uw vraag of afspraakverzoek via onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

PARKING

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te reizen. Station Sloterdijk bevindt zich op slechts 6 minuten loopafstand. Onder het medisch centrum bevindt zich een parkeergarage met 60 beperkte parkeerplekken, waar bezoekers van ACIBADEM International Medical Center gratis (mits beschikbaar) kunnen parkeren. U bereikt de parkeergarage via de achterkant van het gebouw. Bij aankomst belt u aan bij de slagboom, dan laat onze receptie u naar binnen.

OPENINGSTIJDEN

Hieronder ziet u de openingstijden van de kliniek. Op bepaalde dagen zijn wij ‘s avond en in het weekend open.
De bezoektijden van de verpleegafdeling: 18:00-20:00 uur. Enkele regels voor bezoekers:

-Verpleegkundige en medische zorg voor de patiënt gaat voor;
-Niet meer dan één (dezelfde) bezoeker per patiënt;
-Houd rekening met de overige patiënten;
-Als u last hebt van verkoudheid, griep of een andere besmettelijke ziekte kunt u beter niet op bezoek komen;
-Kinderen mogen niet zonder begeleiding rondlopen.

Indien het voor uw bezoek onmogelijk is om tijdens de bezoekuren langs te komen, kunt u in overleg met de verpleegkundige een ander tijdstip afspreken.

Maandag: 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag: Op bepaalde dagen geopend
Zondag: Gesloten

MET OPENBAAR VERVOER

Trein

Met het openbaar vervoer is ACIBADEM Medical Center zeer gemakkelijk te bereiken. Van buiten Amsterdam, neemt u de trein naar station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier loopt u binnen 7 minuten (600 meter) naar het medisch centrum. Ga richting tram 19, als u de tram ziet neemt u een het schuine stenen paadje en gaat u daarna het trapje af tussen de gebouwen door. Vervolg uw weg tot u aan het einde. U ziet daar een trambaan, als u deze en de weg oversteekt staat u voor onze deur. Hier vindt u de looproute via de voorzijde van het station.

Metro

Binnen Amsterdam kunt u de metro 50 pakken richting Isolatorweg en uitstappen bij station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier loopt u via de voorzijde van het station binnen 7 minuten (600 meter) naar het medisch centrum. Hier vindt u de looproute via de voorzijde van het station.

Tram

Via het centrum van Amsterdam, kunt u met tram 12 reizen richting station Amsterdam Sloterdijk en uitstappen bij halte Molenwerf. Vanaf daar loopt u 5 minuten (400 m.) in westelijke richting naar de Arlandaweg. Hier vindt u de looproute vanaf halte Molenwerf.

Bus

Op station Sloterdijk stoppen meerdere bussen die u kunt nemen, waaronder GVB stadsbussen nummer 15, 22, 36, 61, 69 en 231 en Connexion bussen 82 en 395.

MET DE AUTO

Vanuit Alkmaar

Neem de A9 richting Haarlem/Amsterdam, volg bij het knooppunt Rottepolderplein de borden A200 richting Halfweg/Amsterdam/Haarlem, neem op de rotonde de 3e afslag de oprit naar A200 op richting Amsterdam/Halfweg en voeg in op de A200 / N200. Volg de N200 naar de Arlandaweg in Westpoort, Amsterdam. Sla linksaf naar de Kimpoweg in Amsterdam en sla rechts naar de Arlandaweg.

Vanuit Utrecht

Neem de A2 richting Amsterdam. Volg bij knooppunt Amstel de borden E35/A10 richting Ring Amsterdam/Den Haag/Zaanstad. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor A10 zuid/Den Haag/Ring Amsterdam (zuid)/afritten s101 t/m s109 en voeg in op de A10. Volg bij het knooppunt De Nieuwe Meer de borden E22/A10 richting Zaanstad. Neem de afslag s103 richting Haarlem. Sla aan het einde van de afslag linksaf richting Haarlem en sla rechtsaf naar de Kimpoweg en direct rechtsaf naar de Arlandaweg.

Vanuit Den Haag

Neem de A4 richting Amsterdam en volg bij het knooppunt De Nieuwe Meer de borden E22/A10 west richting Ring Amsterdam (west)/Centrum/Zaanstad/Leeuwarden. Weg vervolgen naar de A10/de E22. Neem de afslag s103 richting Haarlem. Sla aan het einde van de afslag linksaf richting Haarlem, sla rechtsaf naar de Kimpoweg en sla opnieuw direct rechtsaf naar de Arlandaweg.

ACIBADEM International Medical Center houdt u graag op de hoogte over activiteiten, ontwikkelingen en andere nieuwswaardige zaken via haar eigen website en nieuwsbrief, (social) media en officiële persberichten.

Alle pers- en media gerelateerde vragen kunt u per e-mail sturen naar onze Communicatie afdeling via pers@acibademimc.com. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Voor fotograferen, filmen en maken van geluidsopnamen binnen of op het terrein van ACIBADEM International Medical Center moet minimaal 2 weken van te voren toestemming worden gevraagd, tevens door een e-mail te sturen naar pers@acibademimc.com

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door bovenaan de website te klikken op ‘AANMELDEN NIEUWSBRIEF’ en het formulier in te vullen. Wij sturen u dan maximaal één keer per maand een bericht.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo